• Κοινωνία

    Κυκλώνας Ζορμπάς: Κατέρρευσε γέφυρα στα Μέγαρα, κλειστοί οι δρόμοι προς Μάνδρα

    • NewsRoom


    Προβλήματα προκαλεί στο πέρασμά του ο κυκλώνας Ζορμπάς από την Αττική, με τα σοβαρότερα προβλήματα να περιορίζονται προς το παρόν στα δυτικά του νομού.

    Νωρίς το πρωί η έντονη κακοκαιρία οδήγησε στην κατάρρευση γέφυρας που περνά πάνω από το ρέμα στο δρόμο που συνδέει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με τη Βαρέα στα Μέγαρα.

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων δημοσίευσε στο facebook βίντεο και εικόνες από τις καταστροφές στην περιοχή.

    https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/2122595634673603/

    Την ίδια ώρα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος, που είχε κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ διακόπηκε σε άλλα σημεία της Αττικής.

    Αντίθετα, κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στον κόμβο Οινόης, επί της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην έξοδο 1 της Αττικής οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην αερογέφυρα της Μάνδρας επί της Ν.Ε.Ο.Α.Κ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στον κόμβο του Θριάσιου νοσοκομείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και στη διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας, όπου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την περιοχή της Μαγούλας.

    Οι διακοπές κυκλοφορίας στις παραπάνω περιοχές, σύμφωνα με την Αστυνομία, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην καθίζηση οδοστρώματος και την συσσώρευση υδάτων.

    Σημειώνεται, επίσης, ότι ανατράπηκε το πρωί φορτηγό στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει μέσα στο ρέμα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός.

    Αντίθετα, κανονικά διεξάγεται εδώ και μερικές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

    Ο κυκλώνας κινείται στην περιοχή μεταξύ Ανατολικής Στερεάς και Νότιου Ευβοϊκού, ενώ τις επόμενες ώρες θα κινηθεί αργά προς τα βορειοανατολικά, περνώντας μέσα στο Αιγαίο τις απογευματινές ώρες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυκλώνας Ζορμπάς: Νέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ – Δείτε Live την πορεία της κακοκαιρίας
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά από την Αργολίδα, από drone (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Περίπου 1.300 κλήσεις δέχθηκε το Σάββατο η Πυροσβεστική λόγω του Κυκλώνα «Ζορμπά»



    ΣΧΟΛΙΑ