ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Ειδικότερα, από αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), από το 79,4ο χλμ έως το 76ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 21:00.
Σημειώνεται ότι, κατά το χρονικό διάστημα Παρασκευή 21 Ιουνίου έως την Τρίτη 25 Ιουνίου δεν θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Βαρυμπόμπη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση
Βασιλιάς Κάρολος: Σε κυκλοφορία τα πρώτα χαρτονομίσματα με το πορτρέτο του – «Μια ιστορική στιγμή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάμεσα στην έρημο και το κύμα: Η Ximena Maldonado Sánchez ζωγραφίζει την αμοιβαιότητα του κόσμου
- Μελόνι: H χρήση των αμερικανικών βάσεων στην Ιταλία θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιo
- Απόφαση – καμπανάκι για τις τράπεζες: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε αγωγή διάρρηξης μεταβίβασης ακινήτων από πατέρα σε παιδιά
- Τι είδε ο Ορσέλ στην Αθήνα – Το παρασκήνιο της συνάντησης με Μητσοτάκη, Στουρνάρα, Ψάλτη
