ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν τη Δευτέρα σε μετρό και τραμ με εντολή της ΕΛΑΣ, λόγω της διεξαγωγής των παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:
– Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση.
– Η γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» από τις 8 το πρωί.
– Η γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» από τις 9 το πρωί.
Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα δίκτυα του μετρό και του τραμ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων.
Διαβάστε επίσης:
ΤτΕ: Πάνω από €2,3 δισ. η αύξηση των καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα τον Σεπτέμβριο
Ελληνοαλβανικές επιχειρηματικές σχέσεις – Ποιοι τομείς έχουν προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης
Entersoft: Αποκτά το 60% της Inteliqua – Ενισχύει τη στρατηγική της στην ψηφιακή καινοτομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Merck: Το αντικαρκινικό Keytruda οδήγησε σε υπέρβαση εκτιμήσεων στο δ’ τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Τι γυρεύει η JP Morgan στην Alpha, η εκτόξευση ΜΟΗ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Πλεύρης: «Απελάσεις για όσους λειτουργούν παράνομα χώρους θρησκευτικής λατρείας»
- Απάτη με SMS: Πώς δρουν επιτήδειοι με ψεύτικα πακέτα από τα ΕΛΤΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.