ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς και για σήμερα Τρίτη, καθώς θα συνεχιστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίγνκ στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η τροχαία τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθούν ρυθμίσεις στις περιοχές Χίλτον, Συντάγματος και Ακροπόλεως. Στις 10:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Κινέζος πρόεδρος μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο θα επισκεφθούν το μουσείο της Ακρόπολης.
Στη συνέχεια παρεμβάσεις στην κυκλοφορία θα γίνουν στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» από όπου και θα αναχωρήσει ο Κινέζος πρόεδρος.
Οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
(2/2) οδηγεί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για τη ρύθμιση-διαχείριση της κυκλοφορίας.
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) November 11, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής
- Γυάλινα τούβλα πλημμυρίζουν με φως μια υπέροχη κατοικία του ’30 στη Μελβούρνη