• Κοινωνία

    Καιρός: Πότε θα χειμωνιάσει – Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Αρναούτογλου (video)

    • NewsRoom
    καιρός


    Μπορεί ο καιρός να εξακολουθεί να είναι καλοκαιρινός, ωστόσο έρχονται βροχές με πτώση της θερμοκρασίας από το πρώτο πενθήμερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

    Ο γνωστός μετεωρολόγος τονίζει πως θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χειμωνιάτικο σκηνικό μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοεμβρίου.

    «Σε αντίθεση με τα μέρη μας το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα χιόνια κατάφεραν να φτάσουν και σε μεγάλα υψόμετρα της ορεινής νοτιοανατολικής Ισπανίας.

    Από το πρωί σήμερα χιονίζει κοντά στα 2,100 μέτρα και πάνω (βίντεο απο τον ξενώνα του πανεπιστημίου της Σιέρα Νεβάδα στα 2,500 μέτρα, της περιφέρειας Γρανάδα).

    Όσον αφορά τώρα στην περιοχή μας, κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να ψιθυρίζουν για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

    Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε:

    ¡El sur se viste de blanco! Sierra Nevada (Granada) 20-10-2019

    ¡Donde el sur se viste de blanco! ❄☃ Esta mañana (20/10/2019), nevando en el Albergue Universitario de #SierraNevada (#Granada), a 2500 metros. Vídeo grabado por Miguel Bretones.Ya se va notando el descenso térmico en buena parte de #España. El ambiente otoñal se quedará y extenderá durante la semana que viene. Adiós a los "veranillos".

    Posted by MeteOrihuela on Sunday, October 20, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ