• Κοινωνία

    Καιρός: Ομίχλη το πρωί, καλοκαίρι το μεσημέρι – Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες

    • NewsRoom
    Καιρός: Μίνι καλοκαίρι με 30άρια


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και σήμερα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες αναμένονται κυρίως στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται να υπάρχει τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ή θα υπάρχουν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

    Γενικά αίθριος  θα είναι ο καιρός. Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικές αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.



    ΣΧΟΛΙΑ