• Κοινωνία

    Καιρός: Με συννεφιά ξεκίνησε το τριήμερο – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

    • NewsRoom
    Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες


    Με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως σε ορεινά τμήματα ξεκινά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Στην Αττική παρατηρούνται νεφώσεις το πρωί του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με το meteo.gr, τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.

    Νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα ήταν περιορισμένη, ενώ σχηματίστηκαν τοπικές ομίχλες.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17-18, στην Ήπειρο από 3 έως 18, στη Θεσσαλία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19-20 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16-17 βαθμούς.

    Διαβάστε επίσης: 

    Θεσσαλονίκη: Διαδικτυακός «φίλος» προέτρεψε 17χρονη σε ακρωτηριασμό των γεννητικών της οργάνων – Ποινή φυλάκισης 2 ετών

    Πέραμα: Σύζυγος καταδιώκει τη γυναίκα του – Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

    Ταυτότητες: Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 αστυνομικές υπηρεσίες



    ΣΧΟΛΙΑ