ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γενικά αίθριος αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός, ωστόσο τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν στα βόρεια της χώρας, τις απογευματινές ώρες.
Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ηπειρωτικά σε υψηλά επίπεδα.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι πρόσκαιρα το μεσημέρι σε νότιους 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων, στα ανατολικά 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα βόρεια σε νότιους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και μετά το μεσημέρι από νότιες, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.