• Κοινωνία

    Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι για σήμερα

    καιρος_εμυ_λιμανι

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

    Για σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ.

    Αναλυτικότερα:

    Μακεδονία, Θράκη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Αίθριος θα είναι και αύριο, Παρασκευή ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά, κυρίως στα ορεινά, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.



    ΣΧΟΛΙΑ