ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απανθρακωμένη βρήκαν τη σορό ενός 91χρονου άνδρα, πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε σε κατοικία στην περιοχή Μελίκια, συνοικία της Λευκίμμης. Το γεγονός συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες.
Από τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος φέρεται να ζούσε μόνος του, ενώ άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια που τύλιξαν στις φλόγες το σπίτι του άτυχου 91χρονου, καίγοντάς το ολοσχερώς.
Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Αγωνία για τη 13χρονη που είναι διασωληνωμένη στο Παίδων
Ταλαιπωρία για 106 επιβάτες στην Κέρκυρα
Γιάννης Πλακιωτάκης: Παρέδωσε στην Κέρκυρα το τρίτο από τα 15 νέα περιπολικά σκάφη με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Παπαγεωργίου (Takeda): Καινοτομία με επιστροφές άνω του 75% δεν είναι βιώσιμη
- Μελ Ρόμπινς: «Δεν θέλετε να γίνετε χαλί να σας πατήσουν»
- Open: Το νέο σχέδιο Ιβάν Σαββίδη – Παπαμιμίκου – Νέα μετοχική «καθαρότητα» χωρίς Κοκλώνη, σύμπραξη με Mega
- Μητρώο 11: Πώς κερδίζετε αποζημίωση έως 10.000 για ανεπιθύμητες κλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.