ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή βρέθηκε την Κυριακή μια γυναίκα στην Ανάληψη Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για μία Ελληνίδα από την Ελβετία, περίπου 50 ετών, η οποία διέμενε εκεί τις τελευταίες ημέρες, για διακοπές. Το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα σε άδεια πισίνα βίλας.
Τη γυναίκα αναζητούσε τις τελευταίες ώρες ο γιος της, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Για την ώρα, το περιστατικό δεν δείχνει να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.
Το σπίτι είχε παραχωρηθεί στην άτυχη γυναίκα και τον γιό της από συγγενικά πρόσωπα για δύο εβδομάδες.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδας και της Δανίας, γνωστός και ως «Μισέλ ντε Γκρες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτερ Μάγκιαρ: Συμφωνία με την Ούρσουλα Φον ντερ Λαϊεν για τα παγωμένα κονδύλια της ΕΕ
- Ιταλία: Προβάδισμα της κεντροδεξιάς στη Βενετία – Στο 60% η συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές
- Ημερίδα ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι καινοτομίας, ενέργειας και διασποράς
- Ιράν: Εντολή για αποκατάσταση της πρόσβασης στο διαδίκτυο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.