• Κοινωνία

    Κεφαλονιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία Petar – Φερτά υλικά και λάσπες έκλεισαν δρόμους

    • NewsRoom
    Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά

    Πηγή φωτογραφίας: ekefalonia.gr


    Με σφοδρότητα πλήττει τη Δυτική Ελλάδα αυτή την ώρα η κακοκαιρία Petar, ενώ αλώβητη δεν έμεινε ούτε η Κεφαλονιά, καθώς από νωρίς το απόγευμα άρχισαν σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

    Όπως αναφέρει το ekefalonia.gr, μέχρι τώρα το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αργοστόλι Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε την πτώση λάσπης και φερτών υλικών που έκλεισαν προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

    Ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η πυροσβεστική και οχήματα της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί άμεσα.

    Στο σημείο βρέθηκε και η πρόεδρος της ΔΕΕΠ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρόδη Κράτσα, Γιάννα Κουλουμπή η οποία γνωρίζοντας την περιοχή αντέδρασε άμεσα και αφού είδε αν χρειάζονται κάτι οι οδηγοί που είχαν αποκλειστεί στο σημείο και βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθησύχασε τους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από το έντονο φαινόμενο και την κατολίσθηση. Μάλιστα η ίδια ήταν σε ανοιχτή γραμμή συνεχώς με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

    Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί από τα Διβαράτα στον Μύρτο λόγω φερτών υλικών σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος. Στο σημείο επιχειρούν οχήματα της πολιτικής προστασίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία το συντομότερο.

    Έχουν εντοπιστεί προβλήματα και σε διάφορα άλλα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μόσχα προειδοποιεί ότι θα «ανταποδώσει» το πλήγμα εναντίον τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα

    Δύο φωτιές στον Ασπρόπυργο – Επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής

    Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστριας από τους φίλους της στην Χερσόνησο



    ΣΧΟΛΙΑ