• Κοινωνία

    Και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public!

    • NewsRoom

    To σχολείο αρχίζει και φέτος με Public με περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες από ποτέ!

    Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα.

    Τα καταστήματα Public και το public.gr είναι ο απόλυτος προορισμός πριν από το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές αλλά και τους γονείς, που θα βρουν ό,τι ακριβώς χρειάζονται μέσα από μία κορυφαία γκάμα βιβλίων και σχολικών ειδών.

    Όπως κάθε χρόνο, εδώ θα βρείτε όλα τα σχολικά είδη εύκολα και γρήγορα, συγκεντρωμένα για κάθε τάξη και πάντα στις πιο χαμηλές τιμές, αλλά και με δυνατότητα πληρωμής σε έως 3 άτοκες δόσεις με τη νέα υπηρεσία Public Now Pay Later, χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Klarna.

    Τα Public προσφέρουν αμέτρητες επιλογές σε εξειδικευμένα σχολικά βιβλία και βοηθήματα, χαρτικά και γραφική ύλη, επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες, προϊόντα τεχνολογίας και έπιπλα γραφείου.

    Με την υπογραφή του Νο. 1 βιβλιοχαρτοπωλείου στην Ελλάδα, ο μαθητής θα βρει όλα όσα χρειάζεται: Σχολικά βιβλία, Ξενόγλωσσα & Βιβλία IB, Βοηθήματα εκμάθησης και Λεξικά για άριστες επιδόσεις και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές!

    Για την οργάνωση των μαθημάτων, στα Public θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές με αγαπημένους ήρωες σε τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, παγούρια και φαγητοδοχεία για μοναδικές σχολικές εμφανίσεις.

    Μοντέρνα προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές στη νέα κατηγορία Ειδών Γραφείου για να δημιουργήσετε τη μαθητική γωνιά του παιδιού σας όπως την ονειρεύεται!

    Για τεχνολογικά προϊόντα και gadgets ο προορισμός είναι ένας! Στο Public έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας ανάμεσα σε αμέτρητα desktops, laptops, tablets, ηχεία, οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά, κάμερες και εκτυπωτές.

    Και αν ψάχνετε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης για το παιδί σας μετά το διάβασμα, εκπαιδευτικά, προσχολικά παιχνίδια, STEM και DIY είναι η κατάλληλη επιλογή.

    Τα Public σε συνεργασία με πάνω από 35 σχολεία έχουν δημιουργήσει έτοιμες σχολικές λίστες για να είναι η επιστροφή στο σχολείο ξέγνοιαστη για όλους. «Βρες το σχολείο σου στο public.gr» με 2 απλά βήματα!

    Και αν το μεγαλύτερο άγχος που έχουν οι γονείς είναι η σχολική λίστα, «Δώσε μας τη σχολική λίστα και άφησέ τα όλα πάνω μας». Και φέτος τα Public σας δίνουν τη δυνατότητα να στείλετε την αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που χρειάζεται το παιδί σας, ανάλογα με την τάξη, και να την  παραλάβετε ολοκληρωμένη δωρεάν στον χώρο σας ή στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί! Έτοιμα πακέτα σχολικών βιβλίων ανά τάξη και «ντυμένα» με προστατευτική μεμβράνη, αλλά και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης, τετράδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

    Για παραγγελίες εντός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα να ορίσετε εσείς την ιδανική ημέρα παραλαβής, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν από οποιοδήποτε από τα 56 καταστήματα του δικτύου σας εξυπηρετεί, χωρίς καμία επιβάρυνση σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Επιπλέον, η παράδοση για παραγγελίες άνω των €35 είναι δωρεάν.

    Ψηφιακές βιβλιοθήκες

    Η πρωτοβουλία των Public για δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας συνεχίζεται και Back to School. Tα Public προσφέρουν γραφική ύλη, βιβλία και τεχνολογικό εξοπλισμό σε δημοτικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας ενισχύοντας το πολύτιμο έργο τους.

    Έως σήμερα τα Public έχουν στηρίξει:

    • Δημοτική Βιβλιοθήκη Δράμας
    • Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»
    • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας
    • Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος»
    • Δημοτική Βιβλιοθήκη Σιδηροκάστρου Σιντικής και
    • Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαρ. Λυσαρίδη της Σίνδου

    Τα Public φροντίζουν πάντοτε να βρίσκουν τρόπους να απολαμβάνετε τη ζωή με τον τρόπο που σας εκφράζει καλύτερα.

    Και αυτή τη σχολική χρονιά βρίσκονται στο πλευρό σας, για να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα κάνουν αυτή τη σχολική χρονιά ακόμη πιο δημιουργική και συναρπαστική!

    Τα Public είναι και φέτος ο απόλυτος προορισμός. Γιατί το σχολείο αρχίζει με Public!