ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τη θάλασσα στην παραλία «Κάρυανη» Παγγαίου Καβάλας μία 76χρονη.
Η 76χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυϊατρείο παραλίας Οφρυνίου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Διαβάστε επίσης:
Eurostat: Δεύτερη στην ΕΕ η Ελλάδα στις δυνάμεις πυρόσβεσης, υπερδιπλάσιες του ευρωπαϊκού μέσου όρου
Παλλήνη: Συνελήφθη μόνιμος υπάλληλος του Δήμου για αλλεπάλληλους εμπρησμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κιλκίς: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στον Άγιο Αντώνιο
- ΗΠΑ: 23 Πολιτείες προσφεύγουν κατά των νέων κανόνων Τραμπ για την επιστολική ψήφο
- ΗΠΑ: Σε ιστορικό εποχικό χαμηλό τα αποθέματα ντίζελ – Φόβοι για νέο άλμα τιμών
- Στενά του Ορμούζ: Σύμμαχοι των ΗΠΑ αμφισβητούν τον Τραμπ – Παραμένει η απειλή από ιρανικές νάρκες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.