ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρέφος 5,5 μηνών, το οποίο νοσούσε με κορονοϊό, κατέληξε σε νοσοκομείο στην Κατερίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του, όμως μετά από λίγες ώρες κατέληξε.
Η κηδεία του βρέφους ήταν σήμερα το μεσημέρι, με την εξόδιο ακολουθία να γίνεται στον Ιερό Ναό Θείας Ανάληψης Κατερίνης.
Διαβάστε επίσης:
19.075 νέα κρούσματα, 111 θάνατοι και 655 διασωληνωμένοι – Η γεωγραφική κατανομή
Τέντρος Γκεμπρεγέσους (ΠΟΥ): Επικίνδυνο να εκτιμάται πως το κύμα της Όμικρον θα είναι το τελευταίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίδομα παιδιού: 7,5 εκατ. ευρώ απόψε σε 40.000 δικαιούχους – Ο επανέλεγχος για πρώτη φορά που άλλαξε τα δεδομένα
- Αρτοποιοί VS σούπερ μάρκετ: Η μάχη για το ποιος δικαιούται να λέγεται «φούρνος»
- Στο τραπέζι του Eurogroup και του Ecofin το ελληνικό σχέδιο για την ενεργειακή κρίση
- Αμβροσιάδης: Άλμα 27% στα κέρδη- Η πίεση από ενέργεια και πρώτες ύλες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.