• Κοινωνία

    Κατερίνη: Μεγάλη πυρκαγιά με εκτεταμένες ζημιές σε υπαίθριο πάρκινγκ

    πυρκαγια


    Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε υπαίθριο στεγασμένο χώρο στάθμευσης, στην πόλη της Κατερίνης.

    Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 02:30 στον χώρο του πάρκινγκ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, κατέφθασαν συνολικά στο σημείο της πυρκαγιάς 22 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, προκειμένου γίνουν συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες,  ώστε να κατασβεστεί η φωτιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα .

    Εν τέλει, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Στον χώρο, ωστόσο, έχουν προκληθεί εκτεταμένες υλικές ζημιές αφού κάηκαν λεωφορεία, αλλά και Ι.Χ που βρίσκονταν στο σημείο.

    Πιο αναλυτικά, τέσσερα λεωφορεία, 3 Ι.Χ αυτοκίνητα, καθώς και ένα σκάφος, υπέστησαν καταστροφές, με την πυροσβεστική να μένει ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο.

    Μετά την ολοκλήρωση της κατάσβεσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ξεκινήσει διαδικασία προανάκρισης, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

     



    ΣΧΟΛΙΑ