• Κοινωνία

    Κατερίνα Καινούργιου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάζεται τις προσευχές μας (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του.

    Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με το τραγούδι «Σε Χρειάζομαι» που έχει δημιουργήσει και εκτελέσει ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.

    Στην αρχή της εκπομπής, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική».

    Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή, η σύντροφός του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη περιέγραψε το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του, ενώ ανέφερε και όσα της μετέφεραν οι θεράποντες ιατροί.

    «Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε περισσότερα, αλλά είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον. 2-3 μέρες ήταν σαν να έχει μία ίωση, χθες επιδεινώθηκε η αναπνοή του, πήγαμε στο νοσοκομείο, τον έβαλαν στην εντατική να δουν από πού προήλθε το μικρόβιο» δήλωσε η ίδια.

    «Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά βεβαρημένη τα τελευταία χρόνια. Τον άκουγα ότι δυσκολευόταν να μιλήσει. Παρ’ όλα αυτά μου λέει: αν είμαι καλύτερα, θα έρθω αύριο. Του λέω: κάτσε να ξεκουραστείς», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Εγώ προσευχήθηκα χθες και πιστεύω πολύς κόσμος έκανε το ίδιο. Είναι μαχητής της ζωής και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά», πρόσθεσε η ίδια.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ