• Κοινωνία

    Καταδίκη επιχειρηματία στη Μύκονο για απάτη σε βάρος του Tonis Sfinos

    • NewsRoom


    Ο γνωστός καλλιτέχνης Αθανάσιος Κιούσης, γνωστός ως Tonis Sfinos, πριν λίγο καιρό είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς επιχειρηματίας της Μυκόνου τον εξαπάτησε, αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ για την μίσθωση καταστήματος στην Μικρή Βενετία της χώρας της Μυκόνου.

    Η δικηγορική εταιρία η οποία ανέλαβε την υπόθεση του γνωστού καλλιτέχνη, καθιστά σαφές ότι ο πελάτης της δικαιώθηκε, καθώς o επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας:

    Προ ολίγων μηνών, ο αγαπητός καλλιτέχνης Αθανάσιος Κιούσης, γνωστός στο κοινό με το καλλιτεχνικό όνομα «Tonis Sfinos», ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών του στην Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός & Συνεργάτες.

    Ήδη την Πέμπτη 21/11/19, πετύχαμε την ποινική καταδίκη επιχειρηματία στην νήσο Μύκονο, ο οποίος σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών εξαπάτησε τον εντολέα μας και του απέσπασε ποσό που ξεπερνά τις 55.000 ευρώ ως δήθεν «αέρα» για την μίσθωση καταστήματος στην Μικρή Βενετία της χώρας της Μυκόνου.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον κατηγορούμενο (μέλος της ορχήστρας του καλλιτέχνη στο κατάστημα «GOTHAM CITY») για το αδίκημα της απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο εντολέας μας δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της κατηγορίας ενώπιον του ανωτέρω Δικαστηρίου μετά του Δικηγόρου Νικολάου Αγαπηνού. Κατόπιν της καταδίκης του ανωτέρω κατηγορουμένου καταθέτουμε άμεσα αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την πλήρη αστική αποζημίωση του εντολέως μας η οποία βεβαίως είναι πολλαπλάσια της αξίας της λείας της ανωτέρω τελεσθείσας απάτης.



    ΣΧΟΛΙΑ