• Κοινωνία

    Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό

    • NewsRoom
    Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό

    Πηγή: ΕΡΤ


    Καραμπόλα 50 οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό

    Απίστευτη καραμπόλα 50 οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εθνική Οδό στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

    Φαίνεται πως υπάρχουν 3-4 εγκλωβισμένοι επιβάτες που έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ήδη στην περιοχή βρίσκονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Από την πλευρά του ΕΚΑΒ έχουν φθάσει 4 ασθενοφόρα από την Κοζάνη και ένα από τη Βέροια, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής.

    Η Εγνατία Οδός παραμένει στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, ενώ στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.

    H Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

    Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό
    Πηγή: kozan.gr

    Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 7 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΗΕ: Σε ποιες χώρες έχουν καταφύγει οι 1,37 εκατ. Ουκρανοί μετά από 10 μέρες πολέμου

    Μικρή Πρέσπα: Πάνω από 500 αργυροπελεκάνοι νεκροί από τη γρίπη των πτηνών



    ΣΧΟΛΙΑ