• Κοινωνία

    Ακυρώνονται πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος (upd)

    • NewsRoom
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ÁåñïëÜíá óôï ÷éïíéóìÝíï áåñïäñïìéï ÅëåõèÝñéïò ÂåíéæÝëïò. ÐñïâëÞìáôá óôéò áåñïðïñéêÝò óõãêïéíùíßåò ðñïêÜëåóå ôéò ðñïçãïýìåíåò çìÝñåò ç åíôïíç ÷éïíüðôùóç óôçí ÁôôéêÞ , ÊõñéáêÞ 15 Öåâñïõáñßïõ 2004. ÁÐÅ/ÓÁÉÔÁÓ ÐÁÍÔÅËÇÓ


    Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει τη χώρα προκάλεσε προβλήματα και στις πτήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά και ακυρώσεις.

    Όπως προκύπτει και από τον πίνακα των αναχωρήσεων των πτήσεων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήδη έχουν ακυρωθεί κάποιες πτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ακυρώσεις αποφασίστηκαν καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο!

    Μάλιστα στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου υπάρχει ανακοίνωση που ενημερώνει τους επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική τους εταιρεία.

    Η ανακοίνωση του «Ελ. Βενιζέλος»

    Δυσμενή καιρικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένου χιονόπτωσης και παγετού, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική τους εταιρεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Εργασία κατά την διάρκεια κακοκαιρίας – Πότε μια επιχείρηση οφείλει να καταβάλει κανονικά τις αποδοχές

    Κλειστή η λεωφόρος Κατεχάκη λόγω της πυκνής χιονόπτωσης



    ΣΧΟΛΙΑ