ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας επιβλήθηκε σε δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πρόκειται για δύο Τούρκους άνδρες, οι οποίοι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, βρέθηκαν εκτός του ξενοδοχείου, στη Γλυφάδα, όπου βρίσκονται σε καραντίνα από τις αρχές Απριλίου.
Η αστυνομία τους εντόπισε δύο ώρες αργότερα και προχώρησε στη σύλληψή τους, ενώ ενημερώθηκε η τουρκική πρεσβεία για την πράξη τους.
Παράλληλα, τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Πρόκειται για το πλοίο που αγκυροβόλησε στον Πειραιά με 380 επιβάτες, από τους οποίους θετικοί στον ιό βρέθηκαν οι 119, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα, η οποία λήγει το Μεγάλο Σάββατο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπάς Αραγτσί: Η επίθεση στο σχολείο θηλέων «δεν θα μείνει αναπάντητη»
- Τέμπη: Επεισόδια και προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων
- Λευκός Οίκος: Δεν θα υπάρξει διάγγελμα του Τραμπ για τα χτυπήματα στο Ιράν το Σάββατο
- Πετρελαιοφόρα αποφεύγουν το ζωτικής σημασίας Στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.