ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα.
Διαβάστε επίσης
Ανοιχτοί την Τρίτη όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
Άκης Τσελέντης για σεισμό στην Τουρκία: «Οι θάνατοι θα ξεπεράσουν τις 10.000»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας: Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα θα αναδείξει φέτος τον γαστρονομικό και οινικό πλούτο της Λομβαρδίας
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 65.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο
- Αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Οι Χούθι επιτέθηκαν στη Σαουδική Αραβία – Έκρηξη σε δύο τανκερ που έπεσαν σε νάρκη στα Στενά του Ορμούζ
- Ό,τι κι αν περίμεναν να ζήσουν οι fans, το βρήκαν στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.