ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρχαία Κόρινθος: Άνδρας παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού – Αναμένονται καθυστερήσεις στην γραμμή Πειραιάς – Κιάτο
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα.
Διαβάστε επίσης
Ανοιχτοί την Τρίτη όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
Άκης Τσελέντης για σεισμό στην Τουρκία: «Οι θάνατοι θα ξεπεράσουν τις 10.000»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To θράσος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το θέμα που στοιχειώνει την κυβέρνηση, ο πιο… άσπρος υπουργός και τα δράματα των τετραεδρικών
- Απόβαση εφοπλιστών στη Ύδρα για το ναυτιλιακό συνέδριο
- Αποκάλυψη: Ο Μαντωνανάκης προσφεύγει κατά της Κομισιόν για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις του Grand Resort Lagonisi
- ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που κλείδωσαν – Από το Νοέμβριο ξεκινάει η εφαρμογή τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.