ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα.
Διαβάστε επίσης
Ανοιχτοί την Τρίτη όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
Άκης Τσελέντης για σεισμό στην Τουρκία: «Οι θάνατοι θα ξεπεράσουν τις 10.000»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Σενάρια Τραμπ για «περιορισμένο» πλήγμα κατά του Ιράν
- Υπουργία Άμυνας 5 χωρών: Μια ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας χρειάζεται «ισχυρές» εγγυήσεις ασφαλείας για το Κίεβο
- Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλά εξαμήνου οι τιμές με φόντο τις απειλές Τραμπ προς το Ιράν
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνου Μάτσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.