• Κοινωνία

    Κακοκαιρία: Έντονες βροχοπτώσεις στη Χαλκιδική – Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα


    Η προβλεπόμενη κακοκαιρία η οποία θα ακολουθούσε του μεγάλου κύματος ζέστης που σημειώθηκε στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, έκανε την εμφάνισή της στη Χαλκιδική με έντονες βροχωπτώσεις να πλήττουν τις δυτικές περιοχές του νομού το μεσημέρι της Πέμπτης.

    Συγκεκριμένα, στα Νέα Μουδανιά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους από τη δυνατή βροχόπτωση, η οποία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη για αρκετές ώρες.

    Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, σπίτια και αυλές πλημμύρισαν στην περιοχή του Νέου Γυμναστηρίου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις στα Νέα Μουδανιά και σε περιοχές της Κασσάνδρας για απάντληση υδάτων σε σπίτια και καταστήματα.

    Η Πολιτική Προστασία του Δήμου και μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας ΟΦΚΑΘ είναι σε επιφυλακή.

    Νωρίτερα, είχε σημειωθεί έντονη βροχόπτωση και στη Θεσσαλονίκη με πλημμύρες και συμφόρηση στους δρόμους, αλλά και διακοπή ρεύματος.

    Χαλαζοπτώσεις σε Πάτρα και Λάρισα

    Έντονες χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης τόσο στη Πάτρα όσο και στη Λάρισα, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

    Στον νομό Λάρισας υπήρξαν δυνατές βροχοπτώσεις, και σε αρκετές περιοχές, όπως το Κιλελέρ, η βροχή συνοδεύτηκε και με χαλαζόπτωση.



    ΣΧΟΛΙΑ