• Κοινωνία

    Κακοκαιρία Ελπίς: Πότε θα χιονίσει στην Αττική – Έρχονται έντονα φαινόμενα, προειδοποιεί ο Αρναούτογλου

    • NewsRoom
    κακοκαιρία- χιόνια Εθνική Οδός


    Απότομα αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία μέσα στις επόμενες ώρες, με την κακοκαιρία «Ελπίς» να φέρνει χιόνια και στην Αττική.

    Από αύριο, Σάββατο ξεκινάει την επέλασή της η κακοκαιρία, με τα πιο έντονα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους από την ερχόμενη Δευτέρα.

    Στην Αττική, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας θα υπάρχουν πυκνές χιονοπτώσεις κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και μάλιστα υπάρχει κίνδυνος χιονοθύελλας που θα μειώσει την ορατότητα κάνοντας δύσκολη.

    «Όσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Πολικές θερμοκρασίες φέρνει η Ελπίς – Πού θα χτυπήσει με χιόνια

    Ποινική δίωξη εις βάρος παίκτη του Survivor για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

    Netflix: Βουλιάζει η μετοχή της – Απογοήτευσαν οι προβλέψεις για τους νέους συνδρομητές



    ΣΧΟΛΙΑ