ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεκάδες λεωφορεία έχουν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού γύρω από τη Λαμία, καθώς η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας είχε κλείσει σε διάφορα σημεία λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.
Τα λεωφορεία κατευθυνόταν με επιβάτες προς την Αθήνα και ακινητοποιήθηκαν από τις από τις 3:00 το μεσημέρι και μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν σε διάφορα μοτέλ.
Εκατοντάδες επιβάτες διαμαρτύρονται και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ενώ μεταξύ των εγκλωβισμένων επιβατών είναι και λεωφορεία τα οποία μεταφέρουν μαθητές προς την Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 5 μ.μ. δόθηκε εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας τα ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν εγκλωβισμένα από τη Λαμία μέχρι το Κάστρο να προωθηθούν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Εθνική οδό.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟ Αθηνών-Λαμίας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πάνω από 150 νταλίκες ακινητοποιήθηκαν από την τροχαία στα διόδια Μελγάρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέγκυ Κλιάφα: Επιδιώκω ανανοηματοδότηση της πραγματικότητας
- Οι μεγάλοι «παίκτες» της αγοράς στη μάχη των οδικών έργων – Ποιοι διεκδικούν συμβάσεις άνω του 1 δισ. ευρώ
- Jackaroo, Pizza Hut, Taco Bell, Mailo’s: Σκληρή μάχη στο νέο «Ελντοράντο» των Fast Food
- BofA και Morgan Stanley «βλέπουν» Ελλάδα και ελληνικές μετοχές στο επίκεντρο για το 2026