ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αισθητά βελτιωμένη είναι η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής μετά τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Byron, καθώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλα τα σημεία εκτός από δύο.
Ειδικότερα, τα μοναδικά σημεία που παραμένουν κλειστά είναι στη Νέα Πέραμο η οδός Περάματος από το ύψος της Αγ. Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το λιμάνι, και η Ιρλανδική διάβαση Λ. Βραυρώνας στη θέση γέφυρα Βρύσης.
Διαβάστε επίσης:
Μετρό Θεσσαλονίκης: Σε λειτουργία ξανά η βασική γραμμή από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
- Προκλητικές δηλώσεις Χέγκσεθ: «Επικίνδυνες ιδεολογίες» καταφτάνουν στην Ευρώπη – Η αναφορά στην Ελλάδα
- Κύκλωμα πολεοδομιών: Πώς δρούσε η «μαφία» των αυθαίρετων που αποκάλυψαν οι «Αδιάφθοροι» – Ζητούσαν έως και 30.000 ευρώ για νομιμοποιήσεις – Βαριές ποινικες διώξεις
- Netflix: Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση – Ο Jay Hoag νέος πρόεδρος του ΔΣ μετά την αποχώρηση του Reed Hastings
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.