ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρός σεισμός 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο τη Μαγούλα ταρακούνησε την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι στις 14:13.
Ο σεισμός ήταν μικρού εστιακού βάθους 12χλμ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο για αυτό συνοδεύτηκε από μεγάλη ένταση και βοή και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, όπως εξήγησε ο κ. Παπαζάχος.
Ο καθηγητής σημείωσε επίσης πως ο σεισμός προέρχεται από τον ίδιο εστιακό χώρο του σεισμού του 1999. Συνέστησε ψυχραιμία στους πολίτες διευκρινίζοντας ότι θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί. Πληροφορίες για διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας.
Ο μεγάλος σεισμός που τρόμαξε λίγο μετά τις 14:13 την Αθήνα και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές προκάλεσε πολλά προβλήματα στη λειτουργία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Όπως μεταδίδει ο Ant1, με εντολή των επικεφαλής της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής πληρώματα και οχήματα των υπηρεσιών έχουν βγει στους δρόμους, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση και να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο κέντρο της Αθήνας και ο κόσμος βγήκε φοβισμένος στους δρόμους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου