• Κοινωνία

    Ιταλία: Στο νοσοκομείο αντιεμβολιαστής που έδεσε με αιμοστατικό λάστιχο το χέρι του για να… μην μπει το εμβόλιο μέσα του!

    • NewsRoom


    Aίσθηση προκάλεσε στην Ιταλία η είδηση πως αντιεμβολιαστής, ο οποίος αναγκάστηκε να εμβολιαστεί για να «μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει» κινδυνεύει πλέον να χάσει τη δυνατότητα λειτουργίας του χεριού του λόγω της παράλογης προσπάθειάς του να… εμποδίσει το εμβόλιο από το να μπει στον οργανισμό του!

    Ο αντιεμβολιαστής, που ζει στην ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, αφού αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19, αποφάσισε να σφίξει πολύ δυνατά το μπράτσο του με αιμοστατικό λάστιχο «για να μην μπορέσει να μπει, το εμβόλιο, στον οργανισμό του.

    Έπειτα από δυο ημέρες, ο άνδρας μετέβη στα έκτακτα περιστατικά, με απόφραξη αρτηρίας του χεριού.

    Την είδηση έκανε γνωστή γιατρός του νοσοκομείου της περιοχής Λούγκο, προσθέτοντας ότι «ο ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση και μπορεί, δυστυχώς, να μην αποκατασταθεί πλήρως, η δυνατότητα χρήσης του πάνω άκρου του».

    Διαβάστε επίσης

    Ιταλία: 141.242 νέα κρούσματα και 111 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

    Απεβίωσε ο ιδρυτής της Parmalat, Καλίστο Τάντσι – Η αυτοκρατορία του γάλακτος, η μεγάλη Πάρμα και το σκάνδαλο των 14 δισ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ