ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ιταλία καταγράφεται σήμερα νέο αρνητικό ρεκόρ σε ότι αφορά τα κρούσματα κορονοϊού: είναι 16.079 και 136 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο πραγματοποιήθηκαν 170.392 διαγνωστικά τεστ.
Κάθε 100 τεστ, 9,4 προέκυψαν θετικά. Χθες οι θετικοί στον ιό ήταν 15.199, με 127 νεκρούς.
Συνολικά, 992 ασθενείς έχουν εισαχθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας και 9.694 θεραπεύονται σε νοσοκομειακούς θαλάμους. Μέσα σε μια εβδομάδα, οι ασθενείς σε ΜΕΘ αυξήθηκαν κατά 69% και σε θαλάμους των νοσοκομείων κατά 67%.
Σε ότι αφορά τις διάφορες περιοχές της χώρας, τα περισσότερα κρούσματα συνεχίζουν να καταγράφονται στην Λομβαρδία (4.125), ενώ ακολουθούν το Πεδεμόντιο με πρωτεύουσα το Τορίνο (1.550), η Καμπανία με κύρια πόλη την Νάπολη (1.541), το Βένετο ( 1.325) και η περιφέρεια του Λατίου, με πρωτεύουσα την Ρώμη (1.251).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.