• Κοινωνία

    Ισπανία: Ο μητροκτόνος που τεμάχισε τη μητέρα του επηρεάστηκε από το ταξίδι του στην Ελλάδα!

    • NewsRoom
    Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ,

    Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ,


    Μια αποκάλυψη για τον χαρακτήρα του Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ, του 26χρονου μητροκτόνου της Μαδρίτης, ο οποίος αφού σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ, έκανε ένας παιδικός φίλος του  στην εφημερίδα “El Espanol”.

    Όπως αποκάλυψε, ο χαρακτήρας του μητροκτόνου άλλαξε πολύ, από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

    «Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές.  Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να έχει μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες».

    Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη, όπως αφηγείται ο φίλος του «έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

    Μέσα στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία.

    Ο νέος άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη στη Μαδρίτη, έπειτα από την ανακάλυψη του κατακρεουργημένου πτώματος της μητέρας του από την Αστυνομία, στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.



    ΣΧΟΛΙΑ