Ο σιδηροδρομικός σταθμός Ατότσα της Μαδρίτης εκκενώνεται σήμερα με εντολή της αστυνομίας, ανακοίνωσε η ισπανική εταιρία σιδηροδρόμων Renfe.
Η εταιρία δεν έδωσε διευκρινίσεις για την εκκένωση του σταθμού, η οποία σημειώνεται μετά τον συναγερμό που σήμανε στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης λόγω του εντοπισμού πιθανού εκρηκτικού μηχανισμού μέσα σε βαλίτσα.
Ούτε η αστυνομία, ούτε το υπουργείο Εσωτερικών έχουν ανακοινώσει γιατί εκκενώνεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Ατότσα, ο μεγαλύτερος της Μαδρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: WSJ: Το ενδεχόμενο απελευθέρωσης του Σάββα Ξηρού σκιάζει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού στη Βαρκελώνη: Στις τροχιές ξανά τα τρένα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mercedes CLA: Άνοιξαν οι παραγγελίες
- Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός – Φενέρ λόγω της κακοκαιρίας
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ-Πηγές ΝΔ: Η κατάθεση Μπουνάκη, στενού φίλου του Ανδρουλάκη, τίναξε στον αέρα το αφήγημα ΠΑΣΟΚ
- Κακοκαιρία Byron: Άνοιξαν καπάκια από φρεάτια στην Καλλιθέα, δημιουργήθηκαν «σιντριβάνια» σε κεντρικό δρόμο