• Κοινωνία

    Εισαγγελική παρέμβαση για τη φονική έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες

    • NewsRoom


    Την άμεση διερεύνηση των ευθυνών για την έκρηξη στο λεβητοστάσιο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 11χρονου μαθητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη μαθητών, ζήτησε ο εισαγγελέας Σερρών.

    Ο μαθητής της Στ’ τάξης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στις 14.10 το μεσημέρι έγινε έκρηξη στο λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα η πόρτα που εκτινάχθηκε να τον τραυματίσει θανάσιμα.

    Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών έχοντας χαμένες τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Δύο άλλοι μαθητές, που τραυματίστηκαν ελαφρά μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί, οι μαθητές βρίσκονται εκτός κινδύνου.

    Τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό ο άτυχος μαθητής και οι δύο συμμαθητές του, μαζί με άλλους μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν στην αυλή καθώς παρακολουθούν το ολοήμερο σχολείο. Με την έκρηξη του λεβητοστασίου, που ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, η πόρτα εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά, τραυματίζοντας  θανάσιμα τον έναν και ελαφρά τους άλλους δυο. Μέχρι αυτήν την ώρα, άγνωστη παραμένει  η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

     

    Διαβάστε επίσης: 

    Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και δύο τραυματισμένα



    ΣΧΟΛΙΑ