ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας με τίτλο «Καστανιές: Οικογένειες στέλνουν γυναίκες και παιδιά στα μετόπισθεν για καλό και για κακο», διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μετά και τη δήλωση διάψευσης του δημάρχου Ορεστιάδας.
Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση εκκένωσης των Καστανεών, ενώ έκανε παράκληση να μην αναπαράγονται ψευδείς ειδήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στην Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ ετοιμάζεται να πλήξει το Ιράν μέσα στην εβδομάδα – Σειρήνες συναγερμού στο κεντρικό και νότιο Ισραήλ (live upd)
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
