ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 24χρονου, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία για βιασμούς δύο βιασμούς παιδιών και τέσσερις ασέλγειες προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.
Ο 24χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πόλη της Κρήτης τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Παρακολουθούσαν οικίες και επιχειρήσεις στις οποίες εμφανιζόταν, πριν τελικά τον εντοπίσουν και με συντονισμένη επιχείρηση, να καταφέρουν να τον συλλάβουν.
Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε βιάσει δύο ανήλικα αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας. Οι καταγγελίες σε βάρος του, είχαν γίνει εδώ πολύ καιρό και αστυνομικοί τον καταζητούσαν σε όλη την Ελλάδα.
Ο 24χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου διατάχθηκε η μεταγωγή του σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας,εκεί δηλαδή που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεωργακόπουλος (Intrum Hellas): Η απογείωση τζίρου και κερδών και η λειτουργία του… Ophelos
- Το δικαίωμα στον θάνατο
- Πλειστηριασμοί: Η ώρα του «σφυριού» για το ακίνητο φάντασμα της Βάρης – Κορωπίου
- Endor Labs: Η startup του Δημήτρη Στυλιάδη που σήκωσε 93 εκατ. δολάρια και κοιτάζει επέκταση σε νέες αγορές
