ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνδρας που παρίστανε τον λογιστή στο Ηράκλειο Κρήτης, έπεισε την 69χρονη να του δώσει 3.700 ευρώ.
Ο δράστης έπεισε την 69χρονη ότι δικαιούται επίδομα ύψους 280 ευρώ και της ζήτησε να μεταβεί σε ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη 3.700 ευρώ, ποσό που υποτίθεται πως αφορούσε έξοδα έκδοσης του επιδόματος, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο άγνωστος δράστης, ο οποίος παρίστανε τον λογιστή, ανέφερε στην 69χρονη ότι θα πρέπει να παραδώσει το ποσό των 3.700 ευρώ σε έναν συνεργάτη του, ο οποίος μετέβη πεζός στο σημείο και πήρε τα χρήματα.
Η γυναίκα, αφού αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης:
ΣΤΑΣΥ: Επαναλειτουργεί από το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 το τμήμα «Σύνταγμα – Φιξ» στο δίκτυο του Τραμ
Αθήνα: Συνελήφθησαν 5 Τούρκοι υπήκοοι μέλη εγκληματικής ομάδας
Μεσσηνία: Φωτιά στο Νεοχώρι – Επιχειρούν 7 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρύβεται ο Σαμαράς πίσω από την Καρυστιανού; – Τα σενάρια και η αλήθεια
- Το TikTok μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ 2026 και δοκιμάζει τα όρια της τηλεόρασης
- Σιγή… ασυρμάτου από τη FIFA και ανησυχία ενόψει Μουντιάλ λόγω Τραμπ και Βενεζουέλας
- Το νέο power move του Κυριακού, ποιος ζητά γενικό διευθυντή ειδήσεων, ο Λιάγκας, ο Αρης και ο Παπαδάκης, η ρήξη του Αλαφούζου και τι είναι το κανάλι «EROTAS»