• Κοινωνία

    Υπόθεση Πάτρας: Εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

    Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ρούλα Πισπιρίγκου


    Να δικαστεί για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της 10 μήνες πριν, η οποία άφησε ανάπηρο το κοριτσάκι, προτείνει για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο εισαγγελέας στους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

    Ο Γιώργος Νούλης ζητά η ήδη προφυλακισμένη μητέρα να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και για τα δύο κακουργήματα που αντιμετωπίζει.

    Στην πολυσέλιδη πρόταση του ο εισαγγελέας απαριθμεί τις δεκάδες μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την οποία προέκυψε η χορήγηση της πολύ μεγάλης ποσότητας κεταμίνης.

    Κατά τον εισαγγελέα το πλήθος των αποδεικτικών στοιχείων δημιουργεί ισχυρές ενδείξεις ότι η μητέρα προσπαθούσε από τον Απρίλιο του 2021 να σκοτώσει την 9χρονη και δυστυχώς τα κατάφερε πριν από 7 μήνες.

    Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά η Πισπιρίγκου να παραμείνει στη φυλακή, καλώντας τους δικαστές να παρατείνουν την προσωρινή της κράτηση.

    Πλέον αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

    Σε λίγο καιρό η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί σε απολογία για τη νέα βαριά κατηγορία που αντιμετωπίζει: τη δολοφονία και των άλλων δύο κοριτσιών της.

    Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση, η οποία όταν ολοκληρωθεί  θα αποφασιστεί εάν η Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί σε μία 2η δίκη.

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Φιλιππίδη: Σε λυγμούς ξέσπασε η σύζυγός του – «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής»

    Ληστεία με λεία €130.000 στου Ρέντη



    ΣΧΟΛΙΑ