ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.
Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά.
Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα.
Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.
Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Πράσινο φως από τον Λίβανο για την οριοθέτηση θαλάσσιων συνόρων – Για θετική εξέλιξη μιλά η Λευκωσία
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας
- Reliance: Ο μεγαλύτερος αγοραστής ρωσικού πετρελαίου ανακοίνωσε ότι θα συμμορφωθεί με τις δυτικές κυρώσεις
- ΕΧΑΕ: Η Sandgrove Capital απέκτησε το 5,04%, στο 3,52% αύξησε η Morgan Stanley – Μείωση θέσεων από Jefferies και Société Générale