ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικαστήριο διέταξε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να αναβάλει τις εκτελέσεις δύο θανατοποινιτών καθώς έχουν προσβληθεί από την Covid-19. Ο δικαστής έκρινε ότι θα πρέπει να τους δοθεί χρόνος, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου, ώστε να αναρρώσουν.
Οι δύο άνδρες, ο Κόρι Τζόνσον και ο Ντάστιν Χιγκς, καταδικάστηκαν σε θάνατο για ανθρωποκτονίες και επρόκειτο να εκτελεστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή στη φυλακή του Τερ Οτ, στην Ιντιάνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Έως 16/2 οι αιτήσεις στο myProperty για έκπτωση έως 20% στον ΕΝΦΙΑ για ασφαλισμένες κατοικίες
- Αλλάζει πάλι ο καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»
- Νεκρός από ρωσική επίθεση με drones στη νότια Ουκρανία – Κλιμάκωση παρά τις διπλωματικές κινήσεις (βίντεο)
- Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο κορίτσι μετά από πτώση σε σιντριβάνι – Eπί 40′ της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.