ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ιδρύονται τα πρώτα έξι Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) σε έξι Περιφέρειες της χώρας. Ειδικότερα, στα Πρότυπα ΕΠΑΛ Άργους, Επανομής, Περάματος, Ξάνθης, Ηγουμενίτσας και Τρικάλων, κατά το σχολικό έτος 2021-2022, θα λειτουργήσει η Α’ τάξη, στις εγκαταστάσεις των υφιστάμενων σχολικών μονάδων ΕΠΑ.Λ.
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρει στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να παρέχει «στέρεη επαγγελματική εκπαίδευση με εύρος, που θα καλλιεργεί βασικές επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες σε πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και επαγγελμάτων».
Διαβάστε ακόμα:
Υπ. Παιδείας: Τι θα ισχύσει για τις απουσίες στα σχολεία
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις σε ΑΕΙ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ούτε 1 εκατ. τεμάχια συναλλαγές σε ΕΤΕ, Eurobank και Πειραιώς!
- Λευκός Οίκος: Οι επαφές συνεχίζονται, αλλά το Ιράν έχει πρόβλημα ηγεσίας – Απειλές από την Τεχεράνη
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Κέρδη 75 εκ. δολάρια, ρευστότητα 645 εκ. δολάρια και εξασφαλισμένα έσοδα 6,2 δισ. δολάρια
- Visa: Εκρηκτικά κέρδη με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν και την ακριβή ενέργεια – Νέο buyback 20 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.