ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη Σαντορίνη, την Αμοργό και την Ανάφη, κυρήχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το νησί της Ίου, λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή των Κυκλάδων των τελευταίων ημέρων.
Στην Αμοργό, καταγράφηκαν κατολισθήσεις, με τον Δήμο να τοποθετεί ειδική σήμανση για τη διέλευση των οχημάτων. Από τη Δευτέρα, η ΕΑΓΜΕ θα προχωρήσει σε εκτιμήσεις επικινδυνότητας σε διάφορα σημεία του νησιού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Σάββατο, αναμένεται ο Έπαρχος από τη Νάξο για επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμοργού. Παράλληλα, θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για το ενδεχόμενο παράτασης του κλεισίματος των σχολείων και την επόμενη εβδομάδα.
Τέλος, σχεδιάζεται παρέμβαση του Δήμου Αμοργού για τη μοριοδότηση των μαθητών που δίνουν Πανελλαδικές.
Διαβάστε επίσης
Κηφισιά: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω Γεωργιανοί διαρρήκτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα του Ανόβερο: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι και κόρη της Καρολίνας του Μονακό που σπάει τους κανόνες των γαλαζοαίματων
- Γιώργος Λάνθιμος και ιστορίες φωτογραφίας – Μια αλλιώτικη έκθεση
- doResponsible από την doValue: Δίνοντας στους νέους τις χρηματοοικονομικές γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται
- Πώς «βλέπει» το Μαξίμου τις έρευνες της αμερικανικής Chevron και η ελληνική ΑΟΖ
