ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κύπρος: Έγινε άρση της ασυλίας βουλευτή που αντιμετωπίζει 4 κατηγορίες για επεισόδιο σε βάρος της συντρόφου του
Επίθεση από μια ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων σε εκδήλωση για το Σκοπιανό που θα πραγματοποιούνταν στον Υμηττό και συγκεκριμένα σε αίθουσα του παλιού Δημαρχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι ανάγκασαν τους διοργανωτές που προετοίμαζαν την αίθουσα για την εκδήλωση να βγουν έξω και έκαναν κατάληψη.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που είναι μέλη Παμακεδονικών οργανώσεων, αναγκάστηκαν να την ματαιώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκόπια: Εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο οι Συνταγματικές τροπολογίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκόπια: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Βουλη τα σχέδια για τις τροπολογίες του Συντάγματος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεωργιάδης: Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές λόγω του Σκοπιανού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, μπορεί να συζητά με την Τουρκία και να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
- Χρίστος Δήμας: Οδικοί κόμβοι Σκαραμαγκά, Μεταμόρφωσης και Γραμμή 4 του Μετρό στο επίκεντρο του σχεδιασμού
- Τανισκίδης – Κυπαρίσσης: Το δίδυμο που απογείωσε την Optima
- Μάξιμος Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση ανεβάζει ρυθμούς προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.