• Κοινωνία

    Ηλίας Ψινάκης: Η χώρα πενθούσε για την τραγωδία στο Μάτι κι εκείνος ήταν διακοπές στη Μύκονο

    • NewsRoom

    Ηλίας Ψινάκης


    Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικά 24ωρα από τη στιγμή που ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, με σκοπό να απολογηθεί σχετικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος βρίσκεται πλέον στην Μύκονο, απολαμβάνοντας χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές. Σαν να μην υπήρξαν 102 νεκροί, σαν να είχαν γίνει όλα σωστά…

    Ειδικότερα, στις 24 Ιουλίου, ο Ηλίας Ψινάκης, πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και κατηγορούμενος για την εθνική τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο Μάτι, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, Αθανάσιου Μαρνέρη, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του.

    Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα είχε κληθεί για να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προλάβει να ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

    Στην Μύκονο ο Ηλίας Ψινάκης

    Έτσι, μόλις λίγες ημέρες αφότου κατάφερε να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί για την εθνική τραγωδία, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα επέστρεψε στα γνώριμα στέκια της Μυκόνου, με σκοπό να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές του διακοπές.

    Ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα δείχνει να μην έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η προθεσμία που κατάφερε να εξασφαλίσει από τον ανακριτή χρησιμεύει περισσότερο στο να μην διαταραχθούν οι καλοκαιρινές διακοπές του κ. Ψινάκη, παρά στο να κατορθώσει ο ίδιος να ενημερωθεί σχετικά με την δικογραφία, όπως υποστήριξε στο αίτημά του.

    Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις του στα social media, ο κ. Ψινάκης ξεφαντώνει στο «νησί των ανέμων», παρέα με καλούς φίλους, καταφέρνοντας να περνά ξέγνοιαστες στιγμές. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι και τότε, τη μοιραία ημέρα του 2018, ο ίδιος βρισκόταν και πάλι στη Μύκονο, κάνοντας το μυαλό όλων να σκέφτεται ότι είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα από την μεγάλη τραγωδία με τους 102 νεκρούς.

    Δείτε παλαιότερα στιγμιότυπα διασκέδασης του κ. Ψινάκη:

    Στην Μύκονο ο Ηλίας Ψινάκης

    Στην Μύκονο ο Ηλίας Ψινάκης

    View this post on Instagram

    Happy Sunday my friends!!!🇬🇷

    A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on



    ΣΧΟΛΙΑ