ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία λόγω κορονοϊού σημειώθηκε στο χωριό Ευαγγελισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη, καθώς πέθανε και ο 47χρονος γιος του ιερέα του χωριού, έπειτα από επιπλοκές του ιού.
Ο άτυχος άνδρας, όπως είχε γράψει το Cretalive, όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Πρόκειται για το τρίτο άτομο της οικογένειας που χάνει τη μάχη, καθώς τόσο ο ιερέας πατέρας του όσο και η μητέρα του έφυγαν λίγες ημέρες πριν από τη ζωή χτυπημένοι από τον φονικό ιό.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος θάνατος που είχε καταγραφεί στην οικογένεια ήταν αυτός της κουνιάδας του ιερέα, ενώ το χωριό συνολικά μετά πέντε θανάτους εξαιτίας της πανδημίας.
Το χωριό είναι συγκλονισμένο από την εξέλιξη αυτή, θρηνεί ήδη τους νεκρούς που έφυγαν, ενώ στις 12 το μεσημέρι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 47χρονο και να τον οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία.
Διαβάστε επίσης:
Υπ. Υγείας: Επιτάσσονται 206 ιδιώτες γιατροί – Έτοιμα τα φύλλα πορείας
Κορυφώνεται η πανδημία: «Παγώνει» το λιανεμπόριο – Τι θα γίνει με τα σχολεία
Εμβόλια ενάντια στα νέα στελέχη κορονοϊού – Πόση ανοσία είναι επαρκής;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Μπερναμπέου»: Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαιρεί το «Σαντιάγο» και γράφει το επόμενο κεφάλαιο του πιο έξυπνου rebranding στο ποδόσφαιρο
- Μόδα: Η Kering ανακάμπτει, η Chanel διχάζει, και ο μήνας μόδας μας (απο)τελείωσε
- Ζελένσκι: Νέα επικοινωνία με Ντόναλντ Τραμπ σε δύο ημέρες
- Διάγγελμα Νετανιάχου: Δεν θα σωπάσω μέχρι να φέρω πίσω τους ομήρους
