• Κοινωνία

    Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πατέρας 9 παιδιών σκότωσε τον μικρότερο γιο του και αυτοκτόνησε

    • NewsRoom


    Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Ζαχάρω της Ηλείας, όταν ένας 86χρονος πατέρας σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

    Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες, με την αστυνομία να ανακρίνει το οικογενειακό, αλλά και το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

    Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά φαίνεται πως η προστριβή -για άγνωστους λόγους- μεταξύ του 86χρονου πατέρα και του 45χρονου γιου του, είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια. Έμελλε όμως να είναι η τελευταία, καθώς ο 86χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

    Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην κοινότητα Μηλέα και είχε 9 παιδιά, ενώ η σύζυγός του απεβίωσε πριν χρόνια.

    Ο μικρότερος γιος του, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

    Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

    Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

    Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον 86χρονο στο έγκλημα και ακολούθως στην αυτοκτονία, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.



    ΣΧΟΛΙΑ