ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ προχωρά από αύριο η ΝΔ μετά από απόφαση του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Το εμπάργκο είχε επιβληθεί μετά τα σχόλια που είχε διατυπώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης Σωτήρης Καψώχας σε βάρος του κ.Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι ο κ.Μητσοτάκης του θύμισε «θεωρητικό του φασισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΕΡΤ:
Η Διοίκηση της ΕΡΤ, σταθερά πιστή στον θεσμικό της ρόλο, δέχεται με ικανοποίηση τη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου με την απόφασή της να παύσει να αποκλείει τη συμμετοχή στελεχών της από τις εκπομπές της ΕΡΤ.
Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και την γενικότερα ανοδική πορεία της ΕΡΤ, που ήταν, είναι, παραμένει και θα παραμείνει ο ελεύθερος, πλουραλιστικός, δημόσιος ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας και των Ελλήνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Μητσοτάκης: Αίρεται το εμπάργκο στην ΕΡΤ από τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η ΕΡΤ από την Digea
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Είπε «ναι» στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης μετά από πιέσεις Τραμπ και ΕΕ
- Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
- Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου: «Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε»
- Διπλό φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.