ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας νέος κύκλος ομιλιών ξεκινά στην Ιστορική Βιβλιοθήκη, με θέμα το βιβλίο, την τυπογραφία και την ιστορία τους, μέσα από τα σπάνια, πολύτιμα και συχνά μοναδικά τεκμήρια των συλλογών της.
Με επίκεντρο το ελληνικό βιβλίο και σε συνεργασία με ερευνητές και επαγγελματίες από όλο το φάσμα μελέτης και παραγωγής των εκδόσεων, εξερευνούμε το ιστορικό υπόβαθρο, τις τεχνικές, την έμπνευση και πάνω από όλα τους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα τα βιβλία που θαυμάζουμε από το παρελθόν μέχρι σήμερα.
Τις παρουσιάσεις θα ακολουθεί αναλυτική συζήτηση και επίδειξη σχετικού υλικού από τις συλλογές της Ιστορικής Βιβλιοθήκης.
Απαραίτητη αίτηση.
Δωρεάν συμμετοχή. Έως 50 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διαβάστε επίσης
Φάρατζ: Θέλει να κινηθεί «παρασκηνιακά» για να οικοδομήσει δεσμούς με την κυβέρνηση Τραμπ
Hellenic Cables: Υπέγραψε σύμβαση για την υποβρύχια διασύνδεση των νησιών του Ιονίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.