• Κοινωνία

    Ίδιο το όπλο των πυροβολισμών κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ με αυτό των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

    • NewsRoom
    Μένιος Φουρθιώτης

    Μένιος Φουρθιώτης


    Στα γραφεία του Τμήματος Εκβιαστών της ΓΑΔΑ προσήχθησαν τη Μεγάλη Τρίτη ο Μένιος Φουρθιώτης και άλλα εννέα άτομα, μετά από έρευνα για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τους προσαχθέντες έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για εκβιασμούς κατά καταστημάτων.

    Οι Αρχές φαίνεται να συνδέουν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του Μένου Φουρθιώτη με την επίθεση την ίδια ημέρα κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με  πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης εναντίον  των αστυνομικών, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν full face πέταξαν έναν σάκο στον οποίο είχαν κρύψει ένα καλάσνικοφ. Σε αυτόν οι Αρχές φέρεται να εντόπισαν τα αποτυπώματα των δύο προσώπων που βρίσκονται μεταξύ των 9 προσαχθέντων.

    Οι έρευνες έδειξαν πως το όπλο που έκρυβαν στο σάκο ήταν το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε και κατά τη διάρκεια της επίθεσης έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

    Οι αστυνομικοί ερευνούν αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν τα ίδια με αυτά του περιστατικού με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και εάν ο  παρουσιαστής να ήταν σε επικοινωνία μαζί τους.

     



    ΣΧΟΛΙΑ