• Κοινωνία

    Η Eurolife FFH συμπράττει με το Δήμο Αθηναίων: Δωρεά επτά αυτοκινούμενων ηλεκτρικών σκουπών


    Τη συνεργασία της με το Δήμο Αθηναίων ανακοινώνει η Eurolife FFH, ξεκινώντας μια νέα δράση με σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει επτά αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστή στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων. Με την ενέργεια αυτή, η Eurolife FFH συμμετέχει στην αναβάθμιση της εικόνας της Αθήνας, βοηθώντας ώστε να γίνει το κέντρο της πιο φιλικό, ευχάριστο και σύγχρονο. Η δράση υλοποιείται μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υιοθέτησε την πόλη σου»  του Δήμου Αθηναίων.

    Οι επτά αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες που έχει, πλέον, στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, δίνοντας στους χειριστές τους μια σειρά από πλεονεκτήματα. Με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία εξασφαλίζουν τον «πράσινο» χαρακτήρα τους, ενώ η εύκολη διαχείρισή τους δημιουργεί ένα καλύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους οδοκαθαριστές που θα τις χρησιμοποιούν.

    «Είναι σπουδαίο να αλλάζει η πόλη. Να καθαρίζει, να εκσυγχρονίζεται και να γίνεται πιο ανθρώπινη και αυτό να το πετυχαίνουμε όλοι μαζί. Κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις. Πέρα από κάθε αλλαγή που γίνεται στην Αθήνα, έχει μεγάλη σημασία ότι συνδιαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας και είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Να κάνουμε τη ζωή στην πρωτεύουσα καλύτερη. Αυτός ο στόχος δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην προσφορά της Eurolife FFH και την ευχαριστούμε γι’ αυτό»,  αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

    «Καθώς έχουμε τη χαρά να εργαζόμαστε στην καρδιά της Αθήνας, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς», σημειώνει ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH. «Προσφέροντας επτά προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρικές σκούπες, μια για το κάθε δημοτικό διαμέρισμα, συμμετέχουμε στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ανθρώπων που μένουν και εργάζονται στο κέντρο της, όσο κι εκείνων που την επισκέπτονται. Ασπαζόμαστε το όραμα του Δήμου Αθηναίων για μια Αθήνα σύγχρονη που κάνει περήφανους τους κατοίκους της και μαγνητίζει τους επισκέπτες της».

    Η Eurolife FFH, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, πραγματοποιεί δράσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν και να καλυτερεύσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων στη χώρα. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς, αναπτύσσοντας από κοινού δραστηριότητες που έχουν τους πολίτες στο επίκεντρό τους και υπόσχονται μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ