• Κοινωνία

    Η ΑΕΚ στο πλευρό της οικογένειας του Μιχάλη

    • NewsRoom
    Δημήτρης Μελισσανίδης, ΠΑΕ ΑΕΚ

    Δημήτρης Μελισσανίδης, ΠΑΕ ΑΕΚ


    Στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ και φροντίζει να το αποδεικνύει έμπρακτα.

    Με μια σειρά από δράσεις, οι «κιτρινόμαυροι» εκδηλώνουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Η οικογένεια του Μιχάλη θα φιλοξενηθεί στην OPAP Arena, ενώ η ΠΑΕ ανέλαβε πρωτοβουλία για την ονοματοδοσία μίας οδού γειτονικής στο γήπεδο.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, αναφέρει μεταξύ άλλων:

    «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.

    Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

    Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Μπακογιάννης: Η μάχη με τους νεοναζί δεν δίνεται στα τηλεοπτικά στούντιο, αλλά στις γειτονιές της Αθήνας

    Παραλίες Ανατολικής Αττικής: Παρανομούσαν 8 στις 10 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν για ξαπλώστρες

    Μενδώνη για κλοπή στο Βρετανικό Μουσείο: Λυπηρό και ιδιαίτερα σοβαρό το γεγονός



    ΣΧΟΛΙΑ