ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020, προκειμένου η εργατική τάξη να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία, τους αγώνες και τους νεκρούς της.
Η ΓΣΕΕ καλεί τις οργανώσεις μέλη της να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής (κατάθεση στεφάνων σε μνημεία αγωνιστών, κ.λ.π), τηρουμένων με θρησκευτική ευλάβεια των μέτρων προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει αποφασίσει η πολιτεία και οι υγειονομικές αρχές για την προστασία της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεξικό: Αγνοούνται ακόμη τα δύο ιστιοφόρα με βοήθεια προς Κούβα
- Γερμανία: Με νέα απεργία απειλούν πιλότοι και αεροσυνοδοί της Lufthansa – Συμφωνία με το προσωπικό εδάφους
- Πόλεμος στο Ιράν: Πιθανή τετραμερής συνάντηση ΥΠΕΞ στο Πακιστάν
- Wall Street: Και ο Dow Jones σε «διόρθωση» – Το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο αρνητικό σερί για τον S&P 500 από το 2022
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.